Spraytan

Bliv brun uden farlige UV stråler.

Uanset om du blot ønsker en lille smule farve til din lyse hud eller en dyb brun og eksotisk farve, vil vores spraytan produkter give dig et flot og meget naturligt resultat. Vores spraytan serie fra Suntana er et 100% rent og parabene frit naturprodukt. Det aktive stof DHA, som bruner din hud, er udvundet af sukkerroer.

Hver spraytan farve har sin egen duft: Kokos, Kirsebær, Chokolade og Brombær.


Vælg mellem bruningsgraderne:

Light Tan – En duft af kokos og følelsen af de eksotiske himmelstrøg. Tag ikke fejl af ordet ‘light’ – du får  en rigtig flot og gylden glød.

Medium Tan – Duften af kirsebær - En dyb og naturlig brun farve.

Dark Tan – Lækker mørk farve og duften af chokolade.

After Dark – After Dark er til dig, der ikke kan få nok farve. Duften er brombær.

SPRAYTAN VEJLEDNING


Som udgangspunkt holder en spray tan behandling 6 - 10 dage, alt efter hvordan du forbereder din hud,  hvordan du vedligeholder den og generelt din huds ph-værdi.


Forberedelse før din spray tan behandling

Aftenen før din spray tan behandling skrubber du hele kroppen grundigt med en skrubbe handske eller en svamp med en ru overflade. De såkaldte bodyscrubs er ikke nok. Ved at skrubbe huden fjerner du alle de døde hudceller, hvilket vil have flere fordele:

- Det giver en mere jævn tan

- Det forlænger holdbarheden / varigheden af din tan

- Din tan vil fade mere jævnt og naturligt


Efter du har skrubbet dig, er det meget vitgigt , at du smører kroppen ind i en god fugtgivende/fed creme. Tørre pletter kan tage ekstra meget imod spraytan og give lidt ujævnheder. Du må gerne gå i bad  om morgenen inden din spraytan. Det bedste er dog at skylle kroppen. Men hvis du skal bruge en sæbe, er det vigtigt at den ikke er for udtørrende. Du må IKKE smøre din hud med creme efter badet. Creme på selve dagen lægger en barriere på huden, så spraytan ikke kan trænge ind i huden.


Spraytan væsken reagerer på aminosyrerne i dit yderste hudlag, hvorved farven opstår. Vi afstøder dagligt døde hudceller og hvis du ikke har skrubbet din hud ordentligt inden behandlingen, vil der sidde et løst lag døde hudceller på huden. Så snart de forsvinder i løbet af de efterfølgende dage, forsvinder tan farven også. Hvis du har skrubbet alle døde hudceller af umiddelbart inden spray tan behandlingen, går der længere tid, inden nye afstødes igen. På denne måde forlænger du holdbarheden på din tan.

Når huden er skrubbet godt, vil farven også "fade" meget mere jævnt og naturligt.VIGTIGT efter din spray tan behandling

Da produktet udvikler sig og farver din hud over de næste 24 timer, er det meget vigtigt, at du ikke får vand på kroppen, bruger creme eller kommer i situationer, hvor du sveder meget. Du skal bære løstsiddende tøj i hele perioden, indtil du går i bad første gang. Vi anbefaler, at du venter med at gå i bad til der er gået minimum 6 timer. Så sætter farven sig bedst og holder længere. Du må gerne lade farven sidde natten over. Hvis du sveder meget om natten, anbefaler vi dog, at du går i bad inden du skal sove.

Når du tager det første bad efter de 6-24 timer, vasker du overskudsfarven af og den farve der dukker op indenunder, er den opbyggede farve, som holder i 6-10 dage. Denne farve smitter ikke længere af.


Den efterfølgende tid, bør du bruge en god fugtigheds-lotion uden olier, for at opnå den bedste holdbarhed og varighed af din tan farve. Indhold af olie i din lotion vil forkorte holdbarheden, da den opløser farven.

Det optimale er en Tan Extender, der udover Aloe Vera, vitaminer og andre plejende og blødgørende ingredienser også indeholder en lille smule DHA, som er det aktive og brunende stof i spray tan væsken og andre selvbruner produkter. Det vil påvirke holdbarheden positivt, og det bevarer også "tanning gløden" længere. Du kan købe dette produkt i salonen.

Du kan også købe en tanning mousse til hjemmebrug af samme mærke, som det vi bruger i salonen.


Hvilken sæbe skal jeg anvende for optimal pleje af min Tan?

Så længe du ikke anvender sæbe eller plejeprodukter, der indeholder olie, er du sikret en rimelig god holdbarhed. Hvis du vil optimere holdbarheden yderligere, bør du anvende en sæbe med lav ph-værdi uden parfume og alkohol. Sanex har bl.a. en parfumefri serie.

Hudens ph-værdi kan også påvirke holdbarheden af din Spray Tan

Meget kort forklaret så har vores hud en ph-værdi på 4,5 - 6, hvor 5,5 er det mest normale. Spray Tan væsken har en lavere ph-værdi. Jo lavere din huds ph-værdi er, jo bedre vil din hud optage DHA (det brunende stof i væsken). Sagt på en anden måde, kan en meget høj ph-værdi i din hud påvirke resultatet af din Tan, og ikke mindst holdbarheden.


Da huden ikke er et canvas, men et levende organ, skifter ph-værdien, temperaturen, fugtbalancen osv. kontinuerligt. Dvs. du kan opleve, at den samme tan procent kan variere i farve/styrke og holdbarhed fra gang til gang.