Lash & Brow

BRYN OG VIPPE SPECIALIST

Magdalena fra Glamour Beauty Studio har egen klinik hos os. Hun er yderst professionel og serviceminded. Hendes speciale er eyelash extensions og brow design.


Magda tilbyder også permanent make up. Nærmere information om dette kommer snarest.

Eyelash extensions


Eyelash extensions hos os ligner og føles som dine egne naturlige vipper og kan, grundet vores enestående teknik og med regelmæssige touch-ups, holde på ubestemt tid. Vi benytter det populære internationale mærke BLINK, som giver den mest skånsomme behandling til dine sarte vipper, uden at gå på kompromis med holdbarheden. BLINK er et af verdens største eyelash extensions brands og har en fantastisk aftercare serie, så du kan holde dine extensions smukke og pleje dine vipper bedst muligt. Du kan booke en gratis konsultation via online bookingen eller på tlf. 40 20 5 123, hvis du er i tvivl,om du kan tåle behandlingen, eller bare gerne vil guides inden bookning.


Proceduren:

Først udvælges vipperne, hvor du guides igennem de forskellige typer. Der tages udgangspunkt i dine naturlige vippers størrelse og hvad de kan bære samt øjenform. Naturligvis snakker vi også om, hvor meget fylde, du ønsker og længden på vipperne. Sammen finder vi det som matcher dig og dine vipper bedst.

Vi har forskellige kurver, længder og tykkelser og hos os blandes mange forskellige, for at give det smukkeste og mest naturlige sæt vipper. Det er også muligt at tilvælge Lash Art, som er farvede vipper, glitter eller jewels.

.

Dine nederste vipper isoleres med en fugtgivende eye patch, øjnene lukkes og påsætningen af Eyelash Extensions begynder. Én for én sættes en enkelt Extension på hver af dine egne naturlige vipper.

 

Som udgangspunkt benyttes de mest holdbare og fleksible lime tilgængelige på markedet. Limen indeholder cyanoacrylater tilsat gummikomponenter så vipperne kan tilhæfte og forbliver fleksible og bløde når limen er hærdet. Limene vi benytter er EU og ISO 10993-5 godkendt og kan binde i op til 8 uger. Vi kan også benytte en sensitiv lim til meget sarte øjne, som holder op til 2,5 uge. Hvis du kommer til opfyldning ved behov, holder dine vipper på ubestemt tid. Det er vigtigt at understrege, at så længe vipperne, som du får lavet hos os, bliver plejet korrekt, skader det ikke dine naturvipper og du vil ligeledes heller ikke have brug for at holde ”pauser”.


Et fuld sæt vipper tager max. 3 timer. Tiden varierer ifht.  hvor mange vipper man har. Hos os, er et fuldt sæt ikke et hvis  antal vipper. Hos os får du en enkelt vippe extension påsat hver enkelt af de naturvipper, som kan bære det.  Altså får du det maximale ud af dine egne vipper.


Man falder ofte i søvn undervejs, da man ligger ned og har lukkede øjne under hele behandlingen, som er meget behagelig og afslappende. Du kan nu kun se frem til at åbne øjnene og se det smukke resultat.


Opfyldning

For at beholde de smukke vipper, anbefales det at komme til opfyldning ca. hver 3. uge, dog vil det altid være individuelt,hvor lang tid der går mellem opfyldningerne. Hos nogle går der 2 uger, hos andre 4 uger. Hos os vælger du selv, hvor lang tids opfyldning du ønsker, men vi vil naturligvis altid gerne hjælpe og vejlede dig.


Aftagning

Ønsker man sine eyelash extensions fjernet, gøres dette nemt og forsigtigt med vores opløsningsgel i klinikken. Fjern aldrig selv dine extensions!


BEMÆRK:

- Det er vigtigt, at du møder op til behandlingen uden nogle former for makeup omkring øjnene. Tiden som bruges til at fjerne dette, fratrækkes den egentlige behandlings tid. Ekstra tid til aftagning af make up , skal bookes på forhånd.

- Du må ikke farve dine øjenvipper indenfor 48 timer før behandlingen, da limen derved ikke kan hærde ordentligt og  derfor hæfter dårligt til vippen. Det er dog heller ikke nødvendigt at farve vipperne, da extensions og lim er sorte, og man derfor ikke kan se dine egne vipper.

- Efter behandlingen skal der gå min. 4 timer inden vipperne må komme i kontakt med vand (bade, træne, sauna osv.), da limen ellers krystaliserer og holdbarheden derved nedsættes.

GLOWLOUNGE

Nørregade 57, 1.tv. - Vejle Midtpunkt

7100 Vejle

Åbningstider:

Mandag lige uger          10.00 - 15.00

Mandag ulige uger        10.00 - 18.00

Tirs-tors                         10.00 - 17.00

Fredag liger uger           08.30 - 18.00

Fredag ulige uger          10.00 - 18.00

Kontakt:

E-mail: vs@glowlounge.dk

Tlf. 40 20 51 23