SPECIALIST I HÅR PÅSÆTNING

OG SPRAYTAN

Vivi er hårstylist og har specialiceret sig indenfor hår påsætning og hårtyndings problemer samt farvning af langt hår og extensions.


Vivi har indenfor hår påsætning deltaget i adskillige kurser i både ind -og udland. Hun har OVER 30 års erfaring med hair extensions og over 16 år som professionel påsætter og er den eneste i Danmark, som tilbyder over 14 forskellige påsætnings teknikker inklusiv parykker og hårdele til kvinder med alopecia, cancer eller generelle hårtyndingsproblemer. De seneste 10 år har hun specialiceret sig indenfor hår påsætning og har arbejdet fuldtid udelukkende med hairextensions og farvning. Med over 10.000 påsætninger igennem hendes karriere  er hun en af de mest erfarne i Danmark indenfor hair extensions.


Hun har haft adskillige extensions kvaliteter i hænderne gennem hendes karriere og er dermed også ekspert i at teste hårets ægthed, hvor det kommer og ikke mindst hårets kvalitet og tilstand. Du er altid velkommen til at komme ned og få analyseret dine extensions, hvis du er i tvivl, om det er ægte. Det koster dig ikke noget. Vivi har også mulighed for at få håret analyseret i eget laboratorium.


Vivi tilbyder følgende:


Hot fusion keratin flat connection

Hot fusion keratin round connection

Flat ice connection (ultrasonic)

Round ice connection (ultrasonic)

Transformation connection

Micro ring

Mini ring

Nano ring

Flette metoden

EZ weft

Flat lock Original TM

LA weave

Tape hår

Brazilian knots

Helpåsyning af weft

Hårdele til skaldede pletter

Parykker

Toppers

Upart wig

Medical wigs


Ved booking af tid til hår påsætning, betales et depositum på 1.000.-.

Hvis evt. afbud ikke sker senest 48 timer før den aftalte hår påsætning tilbagebetaler vi 50% af depositum.

Ved udeblivelse uden varsel tilbagebetales depositum ikke.


VIVI ER IKKE LEDIG:

Mandage, lørdage og søndage