Tandblegning

TANDBLEGNING

Pris: 999.-

Hvad er Smileffect?

Smileffect er en verdensomspændende succes og det første system, som tilbød et alternativ til den traditionelle form for tandblegning.

Smilet er vores visitkort udadtil og et hvidt smil signalerer sundhed og velplejethed.

Vi er certificerede og godkendte behandlere indenfor Smileffect systemet og vi sørger for at du får en behagelig og afslappende oplevelse.

smileZERO® GEL

Smile ZERO gelen indeholder et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lyset. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen og arbejder med den misfarvede tandemalje. Gel'en reagerer kun på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Behandlingen er 100% kosmetisk og ufarlig og resultatet holder op til 1 år afhængig af indtagelse af fødevarer og tandhygiejne. Man kan opnå en lysningseffekt på 2-9 toner.


Pas på efterligninger !

Ofte sælges produkter med en meget høj koncentration af peroxid. Disse kan give smertefulde bivirkninger på tænder og tandkød.


SmileZERO® gelen indeholder 0,16% natriumperborat og der frigives 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier indenfor kosmetisk tandblegning er forbudt i EU. Vi garanterer et lovligt produkt samt et produkt af højeste kvalitet.


Indholdsstoffer:

GLYCERIN, UREA OEROXIDE, METHYLPARABEN, CARBOMER, MENTHA PIPERITA OIL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, TROMETHAMINE

HVORFOR BLIVER MINE TÆNDER MISFARVEDE?

Det er der mange årsager til. Det afhænger af farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Selv i barndommen kan indtag af antibiotika være med til at ens tænder bliver mere gullige. Alderen spiller selvfølelig også en stor rolle. Men man er aldrig for gammel til, at få en tandblegning så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.


HVORDAN FUNGERER smileZERO® GEL?

SmileZERO® gelen bliver aktiveret af LED lyset og starter hermed en kemisk process, hvor de farvede molekyler oxideres og nedbrydes.


HVORNÅR MÅ JEG IKKE FÅ FORETAGET EN TANDBLEGNING?

SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder. Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.


ER NOGLE TÆNDER LETTERE AT BLEGE END ANDRE?

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne . Jo mere grå tænderne er i nuancen , jo vanskeligere er de at blege.


HVAD SKAL JEG VÆRE OPMÆRKSOM PÅ EFTER BEHANDLINGEN?

Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgåes 2 døgn efter behandlingen  for optimal virkning.


HVOR LÆNGE HOLDER BLEGNINGEN OG HVAD KAN JEG GØRE?

Blegningen holder min. 1 år, men dette er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner.

GLOWLOUNGE

Nørregade 57, 1.tv. - Vejle Midtpunkt

7100 Vejle

Åbningstider:

Mandag lige uger          10.00 - 15.00

Mandag ulige uger        10.00 - 18.00

Tirs-tors                         10.00 - 17.00

Fredag liger uger           08.30 - 18.00

Fredag ulige uger          10.00 - 18.00

Kontakt:

E-mail: vs@glowlounge.dk

Tlf. 40 20 51 23